Anne

      24 april 2015     -23,0kg      28 december 2015 

Daar sta ik dan, inmiddels vele maanden na mijn eerste training bij jou. Sporten deed ik wel maar ik had niet/nauwelijks het gevoel dat ik verder kwam. Een bewuste keuze om personal te gaan trainen dus, training aangepast op mijn kunnen en doelstelling. Fit worden, meer energie krijgen en vooral slanker worden! Dat waren mijn doelen!

Inmiddels kan ik zeggen dat ik nagenoeg mijn doelen heb behaald! De weg er naar toe was vallen en weer opstaan, doorzetten en steeds maar weer de doelstelling naar boven halen. Zoals gezegd was mijn ervaring met sporten minimaal en mijn motivatie soms helemaal beneden peil. Berry heeft ervoor gezorgd dat ik plezier kreeg in het sporten! Niet voor niks heb ik inmiddels ook thuis de nodige spullen om zo door te gaan.
Na eerste enkele weken veel aan stabiliteit te hebben gewerkt begon het echte trainen. Pffff, soms enorm afzien maar als het je eenmaal lukt geeft het zo’n kick! Als jij het woord burpees uitsprak zei je er maar direct sorry achteraan; mijn gezicht sprak dan waarschijnlijk boekdelen;-). Toch heb je me laten zien dat je enorm ver kan komen, doorzetten is het enige wat moet! Eén van de grote dingen die ik van je heb geleerd. GOED is niet GOED genoeg, het kan altijd beter!

Het is zeker niet alleen het sporten geweest wat er toe heeft geleid dat ik inmiddels meer dan 20 kg kwijt ben, voeding is een belangrijk deel. Ook voor mijn vragen kon ik altijd bij jou terecht, er is echt wel eens tijd voor een lekkernij. Ik heb geleerd om regelmaat toe te passen en af en toe te genieten, oftewel keuzes maken. Inmiddels is dit een standaard patroon geworden en wil je niet meer anders!
Tuurlijk waren de trainingen pittig en zwaar maar, als je de weegschaal ziet zakken weet je allemaal weer waarvoor je het doet! Zoals ik nu ben heb ik mezelf nog niet gekend, een beetje vreemd is het wel. Stiekem begin ik een klein beetje trots op mezelf te worden! En ja, de omgeving reageert enorm; ‘rodewangenmomentjes’ genoeg….. ….

Berry, jou enorme kennis op het gebied van sport en voeding heeft mij gebracht waar ik nu ben! Jou motiverende woorden tijdens de trainingen hebben me doen overtuigen dat trainen echt leuk is. Je hebt me doen verbazen op hoeveel manieren je eigenlijk kan trainen, steeds weer bedenk je wat anders. Dat houd het leuk en verrassend. Ik ben je ongelofelijk dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan in de afgelopen maanden, ik kan zeker zeggen dat ik zonder jou hulp nooit zover was gekomen!

SLANKER 2016 in, dat was één van mijn doelstellingen! Een droom is dus uitgekomen, superblij ben ik nu.

Wil jij fitter worden? Kilo’s verliezen of gewoon plezier krijgen in het sporten? Berry helpt je graag…! En uit ervaring kan ik zeggen dat het enorm leerzaam en leuk is. Wacht niet langer, bereik samen je doel! Ga jij de uitdaging aan? Ik ben nu al benieuwd naar je verhaal en resultaat!